laupäev, 3. detsember 2011



03.12.2011 toimusid järjekorras XI Ju-Jutsu Eesti Meistrivõistlused. Spordiklubis Arigato oli kohal üle 100 noore osaleja, kellel oli võimalus jõudu katsuda koguni neljal erineval alaliigil: JJIF Fighting, JJIF Duo, JJIF Grappling ja WFJ Fighting.


Nimetatud üritusel tehti ka ajalugu. Esiteks oli WFJ Fighting (World Federation of Ju-Jutsu, Hokutoryu Ju-Jutsu võistlusreeglid) esimest korda Ju-Jutsu Eesti Meistrivõistluste kavas ja anti välja esimesed meistritiitlid. Tallinna Ju-Jutsu Klubi poolt oli välja pandud rekordarv noori võistlejaid vanuses 9-14 aastat (8 võistlejat) ning kui arvestada, et enamik neist olid võistlustules esimest korda, olid tulemused suurepärased.


Vanusegrupis 7-11 aastased oli võistlemas 6 Tallinna Ju-jutsu Klubi noort jutsukat. Kehakaalus -34kg saavutas Jan Markus Kaabel II koha. Kehakaalus -40kg saavutas Magnus Sedrik I koha ja Niklas Sedrik II koha. Kehakaalus -44kg saavutas Silver Toomas Ant I koha, Marten Siim Saarts II koha ning Christofer Zhuranjuk III koha.


Vanusegrupis 14-15 aastased oli võistlemas 2 Tallinna Ju-Jutsu Klubi jutsukat. Kehakaalus -55kg saavutas Henri Erik Mataloja II koha. Kehakaalus -60kg saavutas Mario Jelle I koha.


Mario Jelle osales lisaks WFJ Fighting-ule ka JJIF Fighting-us, kus saavutas vanuseklassis 12-14 aastased kehakaalus -60kg II koha.


Õnnitlused klubi poolt edukale võistkonnale ja indu edasitreenimiseks!