esmaspäev, 15. märts 2021

 Head klubikaaslased ja lapsevanemad.

 

Teadaolevalt jõustusid eelmisel nädalal alates 11.03.2021 a. taaskord uued piirangud huvi- ja sporditegevusele. Kehtivate piirangute kohaselt on igasugune treeningtegevus siseruumides esialgse kava kohaselt keelatud kuni 11.04.2021 a. Kuna meie klubi treeningud toimuvad juba alates 01.03.2021 a. vabas õhus, siis saame teatud tingimustel oma senise treeningrütmiga jätkata. Välistingimustes treeningute läbiviimisel tuleb uute piirangute kohaselt järgida juba tuttavat 2+2 reeglit ning keelatud on treeningu vältel nö paariliste vahetus. Sellest tulenevalt keskendub edaspidine treeningute ülesehitus pigem individuaalsetele harjutustele, mida on võimalik sooritada üksteisest eemale hoides.

Täpsemalt võib meid puudutavate piirangute kohta lugeda siit: https://www.hm.ee/et/koroona#kkk_koroona

 

Treeningute toimumise aeg on endiselt esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 18:00-19:00 (mõlemad Ju-Jutsu grupid koos). Koguneme Pirita Surfiklubi juures parklas. Palun ka kogunedes kinni pidada distantsi puudutavatest reeglitest.

 

Igale treeningule on hädavajalik eelnevalt registreeruda. Registreerimiseks tuleb saata Facebook Messengeri (Tallinna Ju-Jutsu Klubi või Hannes Kunart), SMS (5108774) või e-posti (hannes@assetpro.ee) teel teade osalemisest koos osaleja nimega. Kui jääte registreerimisega hiljaks, siis palun kindlasti mulle ennem treeningule tulemist helistada.

 

Välitreeningutega jätkame kuni viiruse taandumiseni ja olukorra normaliseerumiseni (spordisaalide avanemiseni), treeninghooaja lõpuni (31.05.2021) või uute võimalike piirangute kehtestamiseni. Hoiame teid muudatustega kursis meie veebilehe, FB lehe ja/või e-posti vahendusel.

 

Püsige terved!

 

 

Hannes Kunart

Tallinna Ju-Jutsu Klubi

+3725108774

Skype: kunarth