kolmapäev, 1. aprill 2020

Head klubikaaslased!

Loodetavasti olete püsinud terved ja leidnud võimalusi olla aktiivsed sellel keerulisel ajal.

Esmalt soovin klubi nimel südamest tänada kõiki, kes käesolevale olukorrale vaatamata on leidnud võimaluse klubi toetada. Teie abi ja toetus on ääretult oluline klubi tegevuse jätkumiseks.

Mis puutub treeningutesse kodustes tingimustes, siis olen endiselt telefoni/e-posti/FB/Messengeri vms. vahendusel teie jaoks olemas, kui peaks sellekohast nõu või juhendamist tarvis olema. Samuti on Hokutoryu Ju-Jutsu peakorter Soomes läbi oma Facebooki kanali (LINK) käivitanud Live-treeningute sarja, kus igal teisipäeval ja reedel kell 19:00 viiakse läbi Ju-Jutsu spetsiifilisi treeninguid. Need on küll enamasti soome või inglise keeles, kuid visuaalne materjal võimaldab ka neid keeli mitte valdavatel huvilistel treeninguid kaasa teha. Treeningud on üles ehitatud ja esitatud viisil, mis võimaldab üksi, kodustes tingimustes ja ilma abivahenditeta treenimist. Soovitan soojalt ja kutsun kõiki üles neid treeninguid jälgima ja samuti kaasa tegema. Treeningu lähenedes leiab täpsemat infot ka meie oma klubi FB lehelt.

Kindlasti on paljudel teist tekkinud küsimusi kuutasu kohta. Tänase päeva jooksul saadan välja arved märtsikuu treeningute kohta. Oleme alandanud märtsikuu treeningtasu proportsionaalselt toimunud ja ära jäänud treeningutega.
Kuna hetkel teada oleva info kohaselt jätkub eriolukord vähemalt kuni aprillikuu lõpuni, siis aprillis treeninguid ei toimu. Et treeningtegevus saaks eriolukorra lõppedes jätkuda parimal võimalikul viisil, siis oleme kahjuks sunnitud ka aprilli eest küsima sümboolset liikmetasu, mis laste grupis treenijatele on 10.- EUR/kuu ja noorte/täiskasvanute grupis treenijatele 15.- EUR/kuu.

Palume neil, kes on jõudnud juba märtsikuu treeningtasu maksta täies ulatuses või kellel on võimekus ja soov klubi toetada treeningtasu täies ulatuses tasumisega, anda endast märku mailile hannes@assetpro.ee

Teie kõigi mistahes kujul toetus on meie klubi püsimajäämise jaoks ülioluline, seetõttu soovin veelkord kõiki tänada nii teie panuse kui ka mõistva suhtumise eest. Püsige terved!


Lugupidamisega

Hannes Kunart
Tallinna Ju-Jutsu Klubi
+3725108774
Skype: kunarth